Zeven Star Guanzu District: Shanhai Xianngliyi Yiyi werkt samen

Zeven Star Guanzu District: Shanhai Xianngliyi Yiyi werkt samen

Digital Center Zhu Changzhen.

Volgens Chen Deli, Digital Center Integration Cloud Computing, Internet, Internet of Things, Big Data, waaronder "Shuangshui Community Digital Center Subject Building", "QUIXing District Indian Resources Digital Platform", "Zhu Changzhen Digital uitgebreid beheer en servicecentra," WU Meng Xuanfeng Ecological Smart Farm Base "," Shuangshui Community Liancun Party Party Committee "," onbemand Laag leeg visioenpapier "het doel van lokale talenten, live training, in township Services, en ging het land binnen, laat het landelijke activa, kapitaal en menselijke hulpbronnen in "live". Het is beter om mensen te leren vissen met vis.

Dit jaar bereikte het Social Social Social Social Security Bureau van Guanzhi een akkoord met het Social and Social Sterke Bureau van Tianhe District, opgericht een zeven Starguan-gebied in Tianhe-district om het werkstation van de arbeidssamenwerking in het district Tianhe te sturen, en geselecteerde 1 kameraden naar Ga voor een lange tijd naar Tianhe District Arbeidssamenwerking Werkstation om arbeidssamenwerking uit te voeren en selecteer 2 de Township-Level Party en overheidskaders gingen naar Guangzhou Tianhe District om te studeren; Tianhe District selecteerde Drie Party Government Cadres om naar Qixingzhi District te reizen en lanceerde een lange termijn hulp, en opende een nieuw hoofdstuk van het Oost- en West-armoedebestrijding. Na de hulp helpt de wijk Guangzhou Tianhe de drie dorpen Shuangyu, Duckstad, Duck Town, Zhuchang Town.

Speel de leiding in de toonaangevende ondernemingen en investeer 14,7 miljoen yuan in de Shuangshui, Song Wu, Xiaoyun drie dorpen in Zhu Chang Town, en investeer 12,2 miljoen yuan. Co?peratieve fondsen ondersteunen Shuangshui de Sociale Milieu-sanering, en neemt contact op met de drie ondernemingen in Tianhe District om de bende en ondersteuning voor 3 dorpen uit te voeren. Bovendien verkoopt het district Guangzhou Tianhe 29.196 ton landbouwproducten in de wijk QixingGuan door de tentoonstellingsactiviteiten van de landbouwproducten en de Oost-regionale verkooppunten te verrichten, en de verkoop van verkoopmiljarken verkopen, het probleem van "verkoopmoeilijkheden" opgelost in de landbouw producten, en bevorderden de toename van de boeren en verbeterden het land. Revitalisering en regionale economische ontwikkeling.