Vlog Jilin Province Forest Fire Corps verwijderde nationale dag vakantie

Vlog Jilin Province Forest Fire Corps verwijderde nationale dag vakantie

Provincie Jilin ging in de herfst in de herfst in de herfst, en de brandfactoren zoals toerisme wild, landbouwbranden in de nationale dag.

Tegenwoordig kwamen we bij de tempelbrigade van het Corps Corps van Jilin Provincial Forest Fire, laten we weten hoe brandweerlieden tijdens de 11e periode van brandpreventie plicht zijn. Om een ??enorme brandwerende sfeer te cre?ren, minimaliseert u de rol van Forest Grassland Fire, speel de functionele rol van het nationale team, in reactie op de situatie van de brandpreventie tijdens het festival, het Jilin Provincial For Fire Corps formuleerde de "Mid- Autumn Festival, National Day Special Fire Protection Action "Implementation Plan.

Tijdens de nationale dag, zal ongeveer vijf belangrijke regio’s zijn rond de belangrijke bosgevaren, natuurreservaten, toeristische plekken, Linnong denkbeeldige district, stedelijke aangrenzende gebieden, om inspectie en inspectie uit te voeren, brandpreventie, kaartcontrole, het dragen van patrouille, hulp Mensen slaperig en andere vijf werk, versterken team Forest Fire Prevention and Control-vaardigheden, en streven ernaar om een ??soepele situatie in het bosbrand te behouden, het bewustzijn van de brandpreventie van het hele volk volledig te verbeteren en ervoor te zorgen dat er geen brand in het werkgebied voorkwam.

Tegelijkertijd is het noodzakelijk om de ontwikkeling van bosbrandvrijwilligers actief te co?rdineren om deel te nemen aan speciale brandpreventie en streven naar de opgeleide massa’s die bekend zijn met de Forest Fire Alarm Procedures, Master Basic Forest Anti-Fire Prevention Kennis, en begrijpt het Hoe bosbranden te redden. (Editor: Li Chengwei, Xie Long) Delen Laat meer mensen zien.